Laddstationer och laddstolpar

Vi säljer och installerar smarta laddstationer för laddning av elbilar

Läs Mer Kontakta oss

Smarta laddstationer av hög kvalitet

Säljer och installerar laddning för elbilar

Allt fler väljer att köpa elbil. Det är viktigt att ha tillgång till en effektiv och säker laddstation eller laddstolpe med hög kvalitet. Ofta behöver man utöka kapaciteten i sin elcentral och se till att man har ordentlig kraft för att laddningen av bilen ska gå fort och effektivt. De smarta laddsystemen ansluts till hemnätverket och kan styras via mobilen. Laddarna har kapacitet från att ladda från 2 mil per timme upp till 11 mil per timmes laddning.

Utför hela installationen från start till mål

El-tjänst i Kode säljer och installerar smarta laddsystem från den svenska tillverkaren GARO. Laddstationerna är byggda för vårt nordiska klimat och håller en mycket hög kvalitet. Vi erbjuder kompletta lösningar för laddstationer och laddstolpar för såväl privata bostäder som flerbostadshus.

Broschyr GARO Laddstationer

Klicka på bilden för att öppna broschyren "Körklar" från vår leverantör GARO.

Välkommen att kontakta oss för prisförslag och mer information om laddstationer för elbilar. Vi hjälper dig med en korrekt dimensionerad lösning för laddning och utför hela installationen från start till mål.

El-tjänst KODE Elektriker laddstation för elbil

Kontakta oss för offert på laddstationer!

El-tjänst Kode erbjuder allt inom el, data, laddstationer och elservice. Våra kunder är privatpersoner, företag och föreningar i Kungälv, Kode och Stenungsund med omnejd.

Välkommen att kontakta oss för offert!

Kontakta oss